Welkom

Welkom bij TeRecht Deurwaarders & Incasso: Sterk in ambtelijk werk!

Incasso

Indien u van ons kantoor een brief of een ambtelijk stuk heeft ontvangen neem dan via mail of telefoon zo snel mogelijk contact op met TeRechtdeurwaarders.

Advocatuur

TeRechtdeurwaarders en Incasso is reeds jarenlang uw betrouwbare incassopartner en gerechtsdeurwaarderskantoor.

Toch-Te-Recht
Toch-Te-Recht is een innovatieve dienst van Te-Recht Gerechtsdeurwaarders, wederom voortvloeiend uit de nadrukkelijke aandacht voor automatisering als fundament onder de bedrijfsvoering. Met deze dienst wordt het totale scoringspercentage opgeschroefd, met name omdat naast de op normale wijze te incasseren dossiers, – waar we uiteraard voor incassering zorgdragen -, ook hoofdpijndossiers worden behandeld en – wellicht over een wat langere periode – tevens in diverse gevallen alsnog betaling plaatsvindt.

Voor een toelichting op deze dienst verwijzen wij u naar Oninbare vorderingen. De kosten die wij u met betrekking tot deze portefeuille in rekening brengen, zijn € 25,-, uitgaande van 1 check elke 6 maanden gedurende 1 jaar inzake GBA, RDW, UWV en Belastingdienst. Indien u hier bovenop kiest voor een check KvK, Kadaster en CIR (insolventie)  wordt hiervoor per dossier in totaal € 40,00 voor in rekening gebracht, aangezien hiervoor tevens actief door een medewerker in de betreffende systemen dient te worden ingelogd.

  • Twitter
  • Linkedin

Twitter updates

No public Twitter messages.