Welkom

Welkom bij TeRecht Deurwaarders & Incasso: Sterk in ambtelijk werk!

Incasso

Indien u van ons kantoor een brief of een ambtelijk stuk heeft ontvangen neem dan via mail of telefoon zo snel mogelijk contact op met TeRechtdeurwaarders.

Advocatuur

TeRechtdeurwaarders en Incasso is reeds jarenlang uw betrouwbare incassopartner en gerechtsdeurwaarderskantoor.

Wij werken met zogenaamde “Risicoprofielen” en maken vooraf, en zonder kosten te maken een inschatting van de haalbaarheid van uw vordering(en). Aan de hand daarvan bepalen wij de strategie. Het gaat ons er om zo snel mogelijk rendement voor onze opdrachtgevers te behalen en het kosten risico voor onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te beperken. De ervaringen met het werken van “Risicoprofielen” zijn zeer positief omdat de processen veel effectiever (en dus sneller) zijn.

Vanuit een gedeeld belang met onze opdrachtgevers, betekent dit dat wij er alles aan zullen doen om uw vordering zo snel mogelijk geïncasseerd te krijgen. Immers: hoe sneller wij innen, hoe tevredener onze opdrachtgevers zullen zijn. Indien het voor het resultaat  noodzakelijk is om een debiteur te bezoeken, dan doen wij dit.  De deurwaarder geeft in dat geval ter plaatse een sommatie exploot af. Tevens geeft hij daarbij een rapport van bevindingen. Met dit rapport krijgt de opdrachtgever inzicht in de situatie ter plaatse en kan deze besluiten de zaak eventueel in rechte door te zetten. Ook dit kunnen wij voor opdrachtgever regelen, zodat de lijnen kort en snel zijn.

  • Twitter
  • Linkedin

Twitter updates

No public Twitter messages.