Welkom

Welkom bij TeRecht Deurwaarders & Incasso: Sterk in ambtelijk werk!

Incasso

Indien u van ons kantoor een brief of een ambtelijk stuk heeft ontvangen neem dan via mail of telefoon zo snel mogelijk contact op met TeRechtdeurwaarders.

Advocatuur

TeRechtdeurwaarders en Incasso is reeds jarenlang uw betrouwbare incassopartner en gerechtsdeurwaarderskantoor.

Bij Terecht Deurwaarders & Incasso proberen wij altijd zoveel mogelijk oplossingsgericht te werken. Soms geeft bemiddeling in een vroeg stadium een betere oplossing dan procederen.

Oneens over de geleverde producten? Bent u het niet eens met de ontvangen factuur? Heeft u bezwaar over de uitvoering van werkzaamheden? Problemen met uw werkgever?

Bert Hendriks heeft door zijn jarenlange ervaring (hij heeft o.a. op grote incassobureaus gewerkt en aantal jaren in de advocatuur)  veel ervaring opgedaan in het oplossen en bemiddelen van conflicten.  Hij brengt partijen bij elkaar en maakt de problemen bespreekbaar.  Partijen komen vrijwillig bij elkaar en toch gaat dit niet geheel vrijblijvend. Aan mediation zitten een aantal spelregels verbonden, welke Bert vooraf  aan partijen duidelijk maakt. Dit geldt ook voor kosten welke Bert in rekening brengt. Als mediation slaagt, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in bijvoorbeeld een vaststellingsovereenkomst.

U kunt natuurlijk ook naar een advocaat gaan. Wilt u meer weten over mediation, dan kunt u ook kijken op www.nmi-mediation.nl

Een persoonlijke aanpak, resultaat gericht  en vertrouwen zijn belangrijk voor ons. Daarom bouwen wij aan relaties. Mediation is vaak sneller en veel goedkoper!

  • Twitter
  • Linkedin

Twitter updates

No public Twitter messages.