Welkom

Welkom bij TeRecht Deurwaarders & Incasso: Sterk in ambtelijk werk!

Incasso

Indien u van ons kantoor een brief of een ambtelijk stuk heeft ontvangen neem dan via mail of telefoon zo snel mogelijk contact op met TeRechtdeurwaarders.

Advocatuur

TeRechtdeurwaarders en Incasso is reeds jarenlang uw betrouwbare incassopartner en gerechtsdeurwaarderskantoor.

TeRechtdeurwaarders  en Incasso is reeds jarenlang uw betrouwbare incassopartner en gerechtsdeurwaarderskantoor.

Ons kantoor is gevestigd te Arnhem, waardoor wij in staat zijn in geheel Nederland ambtshandelingen te verrichten. Uw opdrachten in midden- en oost Nederland worden zelfs binnen 3 werkdagen uitgevoerd, indien noodzakelijk of op verzoek ook op dezelfde dag. Conservatoire beslagen indien gewenst ook ’s avonds.

Wij onderscheiden ons in onze werkzaamheden door met u mee te denken over de inhoud van de door u opgestelde stukken en waar nodig kunnen wij advies geven hoe om te gaan met de opstelling van de ambtelijke stukken. Bovendien geven wij bij de betekening van de dagvaarding altijd een rapport van bevindingen. Hiermee kunt u in overleg met uw opdrachtgever bepalen wat te doen.

Verder heeft u een vast aanspreekpunt met jarenlange ervaring voor al uw vragen en opmerkingen. Wanneer er conservatoire beslagen gelegd moeten worden, stoppen onze activiteiten niet na beslag en betekening van de stukken. Wij houden ook voor u de termijnen in de gaten wanneer vervolgacties, zoals het uitbrengen van de dagvaarding na conservatoir beslag moet plaatsvinden en wij geven u hiervoor een reminder indien noodzakelijk!

Ook voeren wij graag voor u de executie van door u verkregen vonnissen uit. In samenspraak met ons team executiespecialisten leggen wij voor u in het hoogst mogelijk tempo de nodige beslagen en starten de vervolgacties. Het rendement voor uw cliënt staat bij ons centraal. 

Met behulp van onze softwarepakketten zijn wij in staat werkgevers en uitkerende instanties online te achterhalen, beslagen op onroerende zaken worden binnen enkele uren gelegd.

Naast ontvangst van stukken per Falk Koerier of uiteraard fax of gewone post ontvangen wij uw stukken ook graag per email. Na binnenkomst krijgt u een ontvangstbevestiging retour, waardoor u weet dat uw opdracht is ontvangen en zonodig direct wordt uitgevoerd.

U kunt uw (losse) opdrachten zowel per mail via info@TeRechtdeurwaarders.nl of per fax via 085 – 401 11 67 aanbieden, waarna wij zorg dragen voor een snelle en vlotte afhandeling.

  • Twitter
  • Linkedin

Twitter updates

No public Twitter messages.