Welkom

Welkom bij TeRecht Deurwaarders & Incasso: Sterk in ambtelijk werk!

Incasso

Indien u van ons kantoor een brief of een ambtelijk stuk heeft ontvangen neem dan via mail of telefoon zo snel mogelijk contact op met TeRechtdeurwaarders.

Advocatuur

TeRechtdeurwaarders en Incasso is reeds jarenlang uw betrouwbare incassopartner en gerechtsdeurwaarderskantoor.

Oninbare vorderingen
Oninbare vorderingen.. een doorn in het oog voor incassobureaus. Debiteuren die verdwijnen, verhaal dat niet mogelijk is of lijkt, uitgesproken faillissementen, etc. kortom frustrerende zaken zonder resultaat. De debiteur komt er mee weg en u blijft achter met een (hoge) nota van uw deurwaarder en een klant die niet blij is.

Te-Recht Gerechtsdeurwaarders B.V. kent dit probleem en heeft hiervoor een oplossing gevonden, een uniek product, bekend onder de naam Toch-te-Recht oftewel TTR.

Toch-Te-Recht
Toch-Te-Recht staat als een juridische bewegingssensor gericht op uw portefeuille oninbare vorderingen. Deze portefeuille lijkt roerloos op de plank te liggen, maar schijn bedriegt. Achter de slapende dossiers bevinden zich levende debiteuren, mensen die nieuwe (arbeids)relaties aangaan, maar u dit natuurlijk niet vertellen. Mensen die zich ergens weer inschrijven, maar dit niet aan de grote klok hangen. Mensen die toch ergens geld hebben, maar liever hiervoor een auto kopen, dan uw vordering te voldoen. Zodra Toch-Te-Recht beweging registreert, richt zij de schijnwerper hierop en is zij als eerste en vaak enige direct van de partij om uw vordering alsnog succesvol te incasseren.

Het resultaat voor u is een hoger incassorendement, een beter verhaal naar uw klanten – u gaat voor hen tot het uiterste – en dus meer omzet.

Toch-Te-Recht kan direct worden ingezet voor al uw zaken waarin u een executoriale titel voorhanden heeft.

Werkwijze
Toch-Te-Recht controleert continu via voor Te-Recht Gerechtsdeurwaarders beschikbare databases wijzigingen in woonplaats, inkomstenverhoudingen, aankoop van (on)roerende zaken – waaronder auto’s, insolventies van de debiteuren. De mate van intensiteit wordt door uzelf bepaald en Toch-Te-Recht grijpt in zodra enig relevant verhaal aanwezig is.

Voordelen:
–    Als eerste – en vaak enig resterende-  crediteur het eerste en beste resultaat
–    Besparing van veel menskracht door bewaking via TTR van slapende dossiers
–    Goed verhaal naar uw klanten, u geeft via TTR niet op
–    Lage kosten, lage drempel
–    Zeer eenvoudige aanlevering, realtime online inzage in dossiers mogelijk
–    Tevens zeer geschikt voor mogelijke koopvorderingen

  • Twitter
  • Linkedin

Twitter updates

No public Twitter messages.